Go back
08.07.2021

InRento antrojo ketvirčio apžvalga investuotojams

Gustas Germanavičius
CEO / ĮKŪRĖJAS
InRento Investors 21’ Q2 Update
Share via

InRento investuotojai, 

Įpusėjus vasarai džiaugiamės galėdami investuotojams pristatyti antrojo šių metų ketvirčio (Q2) veiklos atnaujinimą. Galima drąsiai teigti, kad NT rinka šiuo metu gyvena vasaros atostogų nuotaikomis. Tai atsispindi naujų projektų apimtyse, nes didžioji dalis rinkos dalyvių įskaitant pardavėjus bei notarus atostogauja. 

Vienaip ar kitaip tai mūsų darbo apimčių nesustabdė, tad džiaugiamės galėdami pristatyti Q2 veiklos rezultatus. 

NT objektų portfelis 

Iki trečio ketvirčio pradžios investuotojams pristatame ir visiškai pilnai sufinansavome 7 NT nuomos projektus, kurių bendra suma siekia beveik 1 mln. Eurų. Portfelį sudaro: komercinė paskirtis: 71%, gyvenamoji paskirtis: 29%. 

Duomenys ir skaičiai 

  • Prieinamų investicinių projektų skaičius: 7 (ketvirčio augimas: 3,5 karto);
  • Unikalių turtinių vienetų skaičius: 12 (ketvirčio augimas +86%);
  • Vidutinė metinė NT nuomos projektų grąža: 8,25% (ketvirčio pokytis: -1,2%);
  • Vidutinė metinė NT nuomos projektų grąža investuotojams: 6,95% (ketvirčio pokytis: +2,2%);
  • Vidutinė InRento investuotojo investuojama suma į projektą: 4058,00 Eur. (ketvirčio pokytis -24%);
  • Bendra InRento investuotojams paskirstyta nuomos suma: 9711,58 Eur. (ketvirčio augimas 4,2 karto); 

Planuojami NT nuomos projektai 

Šiuo metu esame patvirtinę 3 NT nuomos projektus, kuriuos investuotojams planuojame pristatyti šį ketvirtį. Tikimės, kad per artimiausius tris mėnesius pristatysime mažiausiai 7 įvairių paskirčių NT nuomos projektus. 

Žengsime už Vilniaus ribų ir greitu metu suteiksime galimybę investuoti į kituose miestuose esančius NT nuomos objektus, pradėsime nuo Kauno. 

Esame patenkinti diversifikacijos lygiu, kurį suteikiame investuotojams. Pasiūlėme prabangų butą Vilniaus senamiestyje, studio tipo apartamentus, mažesnės ir didesnės kvadratūros biurus ir net motociklų serviso ir sandėliavimo patalpas. Šį ketvirtį ir toliau siūlysime platų nuomos projektų asortimentą, suteikdami galimybę platesnei diversifikacijai. 

Užsienio rinkos 

Ne paslaptis, kad InRento neplanuoja apsiriboti tik vietine rinka. Planuojame jau šį ketvirtį pristatyti pirmąjį projektą iš Ispanijos, šiek tiek vėliau ir iš Airijos. Abiejose šalyse dėmesys bus skiriamas trumpalaikei, vidutinio ir ilgo laikotarpio gyvenamųjų objektų nuomai.

Patikiname, kad greitu metu pateiksime daugiau informacijos ir įvairių straipsnių, kuriuose išsamiai pristatysime šiuos planus. 

Kviečiame prisijungti prie komandos 

Sparčiai plečiamės ko pasekoje dar labiau stipriname komandą. Ieškome Marketingo vadovo/(ės) - CMO, žmogus turinčio patirties reguliuojamose rinkose. Taip pat ieškome rizikos analitiko/(ės) darbui su užsienio rinkomis. 

Jeigu matote save vienoje iš šių pozicijų ar norite prisijungti prie „InRento“ komandos, atsiųskite mums savo CV el. paštu: info@inrento.com.

Pirmo ketvirčio (Q1) apžvalga

Pagarbiai
Gustas Germanavičius - InRento vadovas ir įkūrėjas