Go back
09.04.2021

InRento pirmo ketvirčio apžvalga investuotojams

Gustas Germanavičius
CEO / ĮKŪRĖJAS
InRento Investors 21’ Q1 Update
Share via

Investuotojai,

Noriu jums pristatyti pirmąją ketvirtinę apžvalgą skirtą InRento investuotojams, kurioje apžvelgsiu nekilnojamojo turto portfelį, pagrindinius rezultatus bei esmines naujienas susijusias su InRento platforma.

NT portfelis

Iki šiol InRento platformoje investuotojams pateikėme 3 investicinius projektus, iš kurių 2 jau yra sėkmingai finansuoti ir generuoja grąžą investuotojas. Taip pat 1 projektą, kuris šiuo metu yra telkiamas.

Viso NT portfelį sudaro 33% gyvenamojo ir 66% komercinio panaudojimo objektai.

Jei įskaičiuosime šiuo metu finansuojamą projektą, InRento investuotojai iš viso uždirba pajamas iš 9 nuomininkų.

Visi objektai šiuo metu yra iš nuomoti ir turi ilgalaikes sutartis. Taip pat svarbu pabrėžti, kad vis projektai moka grąžą laiku ir nėra vėlavimų mokėti palūkanas.

Skaičiai ir duomenys 

Platformoje pateikti projektai: 3
Nekilnojamo turto vienetų: 9
Vidutinis „bruto“ metinis nuomos pajamingumas visų projektų: 8.34% metinių palūkanų
Vidutinė ,,neto” grąža išmokėta investuotojams: 6.8% metinių palūkanų
Iš viso objektai paviešinti mūsų platformoje, jau sugeneravo: 2881 EUR nuomos pajamų
Iš kurių išmokėta investuotojams palūkanų buvo: 2,314.4 EUR 
Vidutinė vieno investuotojo  investicija projektui: 5,331.58 EUR

Projektų atranka

 

Džiaugiuosi galėdamas supažindinti jus su naujuoju mūsų komandos nariu Renaldu Raudoniu.

Renaldas mūsų platformoje užima rizikos vertinimo vadovo pareigas ir yra atsakingas už projektų atranką, rizikos vertinimą.

Renaldas turi beveik 20 metų patirtį nekilnojamajame turte ir jo valdyme. Anksčiau jis ėjo pareigas tokiose didelėse Lietuvos įmonėse kaip: „Montuotojas“, „Turto bankas“, „Akropolis“, „Litectus“ ir „Hanner“.

Nuo jo prisijungimo prie komandos mes jau sudarėme susitarimus finansuoti nuomojamus objektus, kurie jums bus pristatyti jau netrukus. Ateinančiame ketvirtyje tikimės finansuoti mažiausiai 4 nekilnojamojo turto objektus.

Nauji platformos funkcionalumai

Siekdami didinti InRento platformos žinomumą bei paskatinti investuotojus pasidalinti savo investavimo patirtimi su artimaisiais, pristatėme InRento rekomendavimo kampaniją. Rekomendavimo programos esmė yra tokia, kad jūs ir per jūsų unikalią nuorodą užsiregistravęs žmogus gaunate po 20 EUR. 

Savo unikalią rekomendavimo nuorodą galite rasti prisijungę prie savo paskyros, spustelėję savo vardą ir pasirinkę skiltį „Pakviesti draugą“. Nuorodą galite modifikuoti patys, pavyzdžiui, inrento.com/ aff / tavo vardas.

Visas sąlygas apie rekomendavimo programą galite rasti čia.

Nauji instituciniai investuotojai

Taip pat džiaugiuosi galėdamas pasidalinti su jumis, kad užbaigėme pirminį lėšų pritraukimo etapą ir iš „Startup Wise Guys Estijos fondo“ bei verslo angelų pritraukė 130 tūkst. eurų investiciją platformos plėtrai. Plačiau apie tai galite perskaityti verslo naujienų portale vz.lt.

,,Startup Wise Guys” yra tarptautinis institucinis investuotojas, kuris yra investavęs į kitas gerai žinomas NT investicines platformas kaip “EvoEstate” and “Estate Guru.” Jie taip pat buvo pripažinti geriausiu rizikos kapitalo fondu Centrinėje Rytų Europoje 2019 metais.

Tiesioginiai pavedimai

Išgirdę jūsų išsakytus pasiūlymus, nusprendėme leisti vartotojams investuoti į projektus, neatidarant „Paysera“ sąskaitų. Tačiau tai, šiuo metu, prieinama tik dideles pinigų sumas investuojantiems investuotojams. Jei norite investuoti atlikdami tiesioginį pavedimą iš kito banko, susisiekite su mumis:info@inrento.com. Ateityje tikimės galėsime visiems sudaryti sąlygas investuoti ir iš kituose bankuose esančių sąskaitų.

Taip pat norime informuoti, kad dėl šios priežasties mes keičiame platformos sąlygas:

8.1 punktas. "Atskirais atvejais, pavyzdžiui, jei investuojama suma yra sąlyginai didelė, operatorius gali leisti neatidaryti Paysera sąskaitos ir visas mokėjimo operacijas, susijusias su investavimu per platformą, atlikti iš savo asmenines sąskaitos kitoje finansų įstaigoje"

34 punktas. "Atskirais atvejais, pavyzdžiui, jei investuojama suma yra sąlyginai didelė, operatorius gali leisti neatidaryti Paysera sąskaitos ir visas mokėjimo operacijas, susijusias su investavimu per platformą, atlikti iš savo asmenines sąskaitos kitoje finansų įstaigoje"

39 punktas. <...> arba kitą finansuotojo sąskaitą, jei tai leidžiama operatoriaus.

Susipažinti su atnaujintomis sąlygomis galite šiame puslapyje.

Dėkoju, kad renkatės investavimą per InRento platformą.

Pagarbiai
Gustas Germanavičius - InRento vadovas ir įkūrėjas