Go back
14.07.2022

2-ojo ketvirčio apžvalga investuotojams

Gustas Germanavičius
CEO / ĮKŪRĖJAS
Q2 Investors' Update
Share via

InRento Investuotojai,

Praėjusį ketvirtį pristatėme rekordiškai daug NT nuomos projektų. Tuo džiaugiamės ir planuojame šią tendenciją tęsti ir šį ketvirtį. Tuo pačiu atlikome daugybę įvairių darbų, kuriais esame patenkinti ir kuriuos norime pristatyti šioje InRento antrojo ketvirčio apžvalgoje. 

Naujas platformos dizainas ir funkcionalumas – jau netrukus. 

Įsibėgėjant trečiajam šių metų ketvirčiui planuojame pristatyti atnaujintą platformos dizainą su inovatyviu, patogesniu funkcionalumu. Kaip įmanoma labiau stengiamės pagerinti investuotojų patirtį, tad nuolat dirbame ties įvairiais platformos atnaujinimais ir naujų funkcijų įdėgimais.

Apie naujas platformas funkcijas turėsime atskirą tinklaraščio įrašą, tačiau norėčiau paminėti bent keletą –

  • Planuojame pristatyti „Premium“ paskyros tipą, kuris tos kategorijos investuotojams suteiks įvairių papildomų naudų; 
  • Greitu metu platformoje investuotojai galės patogiai rezervuotis laiką apsistojimui pagal „Timeshare“ sąlygas; 
  • Pasirinkusiems MangoPay mokėjimo sistemą bus suteikta galimybė be apribojimų naudotis antrine rinka; 
  • Tuo pačiu ir toliau didelį prioritetą skirsime – skaidrumui, dėl šios priežasties investuotojai turės prieigą prie daugiau statistikos, draudimo dokumentų bei palūkanų grafikų.

NT nuomos projektų portfelis – 

Šiais metais turėjome jau du užbaigtus NT nuomos projektus, kurie investuotojams sugeneravo beveik 20% siekiantį metinį pelną. Manome, kad šį ar ateinantį ketvirtį bus daugiau užbaigtų projektų.

Matome, kad projektų savininkai stengiasi sugeneruoti aukštesnę grąžą ne vien iš nuomos pajamų. Mane ypatingai džiugina, kad neturime vėluojančių projektų.

Antrojo ketvirčio (Q2) statistika –

  • NT nuomos projektų skaičius: 10;
  • Turtinių vienetų skaičius: 10;
  • Šiuo metu vidutinė metinė visų projektų investicijų grąža sieka: 7,96%;
  • Šiuo metu vidutinė metinė užbaigtų projektų grąža sieka: 19,49%;

InRento - geriausi Europoje  

Labai džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad Europos FinTech apdovanojimuose InRento buvo pripažinta geriausia – 2022 m. Investavimo Technologija visoje Europoje!

Europos FinTech įmonių apdovanojimuose InRento taip pat buvo nominuota – Asmeninių finansų technologijos (angl. Personal finance technology), FinTech startuolio (angl. Startup of the year) bei Kylančios žvaigždės (angl. Rising star of the year) kategorijose. 

Šių metų Europos FinTech įmonių apdovanojimuose finalininkus iš šimtų kandidatų atrinko nepriklausoma komisija, kurią sudarė Europos skaitmeninių finansų asociacijos, Islandijos finansinių technologijų klasterio, Kopenhagos finansinių technologijų, Ispanijos finansinių ir draudimo technologijų asociacijos bei Europos finansinių technologijų asociacijos atstovai. Jie ir nusprendė įvertinti InRento kaip geriausia Investavimo Technologija Europoje.

Įmonės kapitalo pritraukimo kampanija – 

Nuo įmonės įkūrimo iš rizikos ir privataus kapitalo fondų įmonės plėtrai pritraukėme daugiau nei 1 mln. EUR. Šiame kelyje į mane kreipėsi klientai, kurie teiravosi dėl tolimesnių lėšų pritraukimo etapų. Atsižvelgiant į tai nusprendėme pradėti naują lėšų pritraukimo kampaniją per kitą platfromą, įgalinančią tai padaryti. 

Šiame kapitalo pritraukime etape mūsų platformos investuotojams suteiksime galimybę kartu su „Verslo angelų fondu“ investuoti į mūsų kompaniją ir tokiu būdu tapti InRento akcininkais. Daugiau informacijos pateiksime artėjant kapitalo pritraukimo kampanijai, tačiau jeigu turite klausimų šiuo metu, kviečiu susisiekti su manimi asmeniškai: gustas@inrento.com