Go back
10.08.2023

Pristatome „Grand Sale”

Gustas Germanavičius
CEO / ĮKŪRĖJAS
Introducing Grand Sale
Share via

Augant investavimo apimtims, sulaukiame institucinių ir didesnio kapitalo investuotojų susidomėjimo investuoti į InRento platformoje esančius projektus.

Atsižvelgdami į tai, labai džiaugiamės galėdami pristatyti jums naują InRento platformos funkciją, vadinamą „Grand Sale”, kuri suteiks investuotojams galimybę padalyti antrinės rinkos pardavimą į mažesnes investicijų dalis, pradedant nuo 50,000 EUR.

Investuotojai, investavę į vieną projekto etapą daugiau nei 50,000 EUR, gali susisiekti su mumis ir pranešti apie ketinimą parduoti, o jų investicijos bus įtrauktos į projektų puslapio „Finansuojama” skiltį. Didesnio kapitalo investuotojams tai suteiks didesnį likvidumą bet kuriuo metu galės parduoti savo investicijas. Visiems kitiems investuotojams tai sukurs trys naujas papildomas vertes.

Sukauptas kapitalo prieaugis

Kadangi techniškai tai veiks kaip antrinės rinkos pardavimas, investuotojai (pirkėjai) įgis reikalavimo teises į sukauptą kapitalo prieaugį. Panagrinėkime pavyzdį:

Didesnio kapitalo investuotojas investavo 100,000 EUR į vieną projektą su fiksuotu 1.5% metiniu kapitalo prieaugiu. Praėjus vieneriems metams techniškai susikaupė 1.5% fiksuotas kapitalo prieaugis, t. y. iš viso susikaupė 1,500 EUR.

Taigi, kai investuotojas (pardavėjas) pasinaudos „Grand Sale” funkcija, jis perleis 1,500 EUR reikalavimo teises kitiems investuotojams. Kai investuotojas (pirkėjas) investuos 1,000 EUR, jis įgys teisę į 15 EUR sukauptą fiksuotą metinį kapitalo prieaugį. 

Atsižvelgdami į tai, investuotojai (pirkėjai), investuodami per šią funkciją, uždirbtų didesnę grąžą, nei būtų investavę iš pradžių dėl laiko elemento. 

Galimybė investuoti į ankstesnius projektus

Kadangi kasdien naujų investuotojų skaičius nuolat auga, nauji investuotojai turėtų galimybę investuoti į anksčiau finansuotus projektus, nes antrinės rinkos pasiūlymų skaičius paprastai būna gana mažas.

Daugiau didesnių ir kokybiškesnių investavimo galimybių

Turėdami galimybę pasiūlyti papildomą likvidumą instituciniams ir didesnio kapitalo investuotojams, galėsime suteikti didesnes paskolas projektų savininkams, o tai savo ruožtu lems didesnes ir kokybiškesnes investavimo galimybes visiems platformos investuotojams.

Atsižvelgdami į tai, mes atnaujiname Naudotojo sąlygas ir nuostatas, kad jos atspindėtų šį patobulinimą. Norėdami susipažinti su atnaujintomis Naudotojo sąlygomis ir nuostatomis, spustelėkite čia.