Go back
21.08.2021

„InRento“ pritraukė 530 tūkst. Eur investiciją spartesnei plėtrai

Gustas Germanavičius
CEO / ĮKŪRĖJAS
InRento raises €530K funding round
Share via

Džiaugiamės norėdami pasidalinti, kad į InRento investavo „Verslo angelų fondas“ kartu su investicinių bankų vadovais. Tai jau antra stambi investicija, kurią šiemet pritraukėme.

Mes esame pirmoji euro zonoje licencijuota platforma, leidžianti investuoti į nekilnojamąjį turtą nuomai sutelktinio finansavimo būdu ir gauti pajamas iš nuomos. 

Pirmieji sėkmingi mūsų veiklos metai parodė, kad atradome nišą, kuri susidarė dėl alternatyvių mažesnės rizikos investicijų trūkumo. 

Naujai pritraukta investicija padės „InRento“ šią nišą užpildyti ir kitose Europos rinkose. Artimiausiu metu planuojame išsiplėsti į Ispaniją, kur atversime galimybę investuoti į aukščiausios klasės turizmo nuomą Viduržemio jūros pakrantėje ir Iberijos kalnuose.

Kovo pabaigoje pranešėme, kad užbaigėme pirminį lėšų pritraukimo etapą ir iš Estijos fondo „Startup Wise Guys“ bei verslo angelų pritraukė 130 tūkst. eurų investiciją. Bendra investicijų suma į imonę viršijo 660 tūkst. eurų 2021-aisiais metais.

Iki šiol mes prafinansavome daugiau kaip 1 Milijono eurų vertės investicijų į NT nuomą Vilniuje, iš kurių nei vienas mokėjimas ne vėlavo ir vidutinė grąža platformoje viršija 7% iš nuomos.