Go back
08.03.2024

Nauji platformos funkcionalumai!

Gustas Germanavičius
CEO / ĮKŪRĖJAS
New platform features!
Share via

Investuotojau,

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad ką tik įdiegėme keletą naujų platformos funkcionalumų, kurie pagerins jūsų naudojimosi patirtį, suteikiant daugiau kontrolės ir patogumo. Žvilgtelėkite:

2023 m. pajamų ataskaita

Suprasdami kruopštaus mokesčių valdymo svarbą, džiaugiamės galėdami pristatyti – 2023 m. pajamų ataskaitą. Šią ataskaitą jau galite atsisiųsti iš savo asmeninės InRento paskyros, kurią rasite skiltyje – Mokesčiai.

Taip pat už jus pasirūpinome mokesčių duomenų pateikimu Valstybinei mokesčių inspekcijai (VMI). Mokantiems mokesčius Lietuvoje, tereikia tik patikrinti ir patvirtinti savo pajamas Elektroninėje deklaravimo sistemoje (EDS). Savo InRento pajamų ataskaitą rasite spustelėjus šią nuorodą

Daugiau išsamesnės informacijos susijusios su mokesčiais bei kaip galima sumažinti išskaičiuojamus mokesčius užsienio mokesčių rezidentams, rasite mūsų straipsnyje – apie mokesčius.

Naudodamiesi naujuoju numatomų mokėjimų grafiku galėsite lengvai stebėti savo piniginius srautus platformoje. Ši funkcija suteikia galimybę išsamiai peržiūrėti visus jūsų portfelyje laukiančius mokėjimus, įskaitant – palūkanas, kapitalo prieaugis bei numatomą investuotos sumos grąžinimą.

Įvykdytos transakcijos sklandžiai persikels į Operacijų skiltį, užtikrinant skaidrumą. Atraskite numatomų mokėjimų grafiką.

Atsižvelgdami į didėjančią paklausą, džiaugiamės galėdami pranešti, kad investuotojai gali papildyti savo Mangopay sąskaitą naudojantis kreditinėm ir debetinėm kortelėmis. Šis funkcionalumas didina lankstumą ir patogumą, nepaisant taikomo 2% įmokos mokesčio. Norėdami pasinaudoti šiuo funkcionalumu, prisijunkite prie savo paskyros, spustelėkite – Portfelis, tada – Pridėti lėšas ir pasirinkite – Kredito kortelė. 

Šie nauji funkcionalumai įrodo mūsų norą siekti teikti aukščiausios kokybės paslaugas. Tikimės, kad šie atnaujinimai bus naudingi ir dar labiau gerins jūsų investavimo patirtį.