Go back
10.04.2024

1-ojo 2024 m. ketvirčio apžvalga investuotojams

Gustas Germanavičius
CEO / ĮKŪRĖJAS
Q1 2024 Investors' Update
Share via

Investuotojau,

Prieš pradedant ketvirčio apžvalgą, norėčiau akimirką paminėti svarbų įvykį. Neseniai mūsų investuotojų bendruomenė peržengė 20 000 ribą. Dėkojame, kad mumis pasitikite ir esate kartu!

2024 m. pirmasis ketvirtis skaičiais

- Naujų investavimo pasiūlymų: 21;

- Finansuotų kvadratinių metrų skaičius: 1 648,08 m²;

- Vidutinės investicijos metinė grąža: 11.20%;

- Vidutinė projekto grąža: 8.33%;

- Grąžintų investicijų suma: 197,768.3 EUR;

- Vėluojantys projektai: 0;

- Finansuota suma: 3,187,051 EUR;

Projektų portfelis

InRento aktyvių paskolų portfelis ir toliau pasižymi stabiliais rezultatais, o vėluojančių ar įsipareigojimų nevykdančių projektų yra 0. Bendra platformos finansuota suma viršijo 20 mln. eurų - tai reikšmingas padidėjimas, kuris pabrėžia didėjantį mūsų investuotojų pasitikėjimą (daugiau informacijos rasite pranešime spaudai). Be to, džiaugiamės galėdami pranešti, kad investuotojams išmokėtų palūkanų suma jau viršijo 1,5 mln. eurų ribą. Be to, investuotojai sulaukė dar 3 projektų dalinio arba visiško įgyvendinimo, o tai dar labiau prisideda prie mūsų tikslų užtikrinti gerą gražos ir rizikos santykį investuotojams. Visą statistiką rasite čia.

Nauji platformos funkcionalumai

2024 m. pirmąjį ketvirtį gerokai patobulinome savo platformą, pristatydami naujus funkcionalumus, skirtus pagerinti naudojimosi patirtį. Tarp šių atnaujinimų naudotojai ras patogų numatomų mokėjimų sąrašą, o "Mangopay" naudotojai savo sąskaitą gali papildyti kreditine arba debetine kortele.

Svarbiausias mūsų naujausių patobulinimas- integracija į "Paysera" programėlę, žyminti svarbų etapą mūsų pastangose padaryti investavimą prieinamesnį. Šis bendradarbiavimas suteikia galimybę investuoti į InRento finansavimo pasiūlymus pasitelkiant "Paysera" programėle, todėl investuotojai nuo šiol gali investuoti vos keliais paspaudimais. Ši integracija ne tik supaprastina investavimo procesą, bet ir atveria naują kelią investuotojams investuoti mūsų platformoje tiesiogiai iš "Paysera" aplinkos.

Draudimo procesų išbandymas realiu atveju

Vienas iš InRento keliamų reikalavimų yra galiojantis turto draudimas ir jo apmokėjimas visuose finansuojamuose sandoriuose. Tai yra mūsų būdas užtikrinti, kad kiekvieno investicijos būtų saugios nuo nenuspėjamų veiksnių.

Praėjusią savaitę MB "Rego properties" priklausantį nekilnojamąjį turtą projekte Z8, Vilnius stiprus vėjas sugadino stogo konstrukciją.Tačiau galiojantis ir apmokėtas turto draudimas projekto savininką ir mūsų investuotojus apsaugojo nuo galimo turto vertės sumažėjimo. 


Laikydamiesi griežtos turto draudimų politikos ir užtikrindami veiksmingą įgyvendinimą, parodėme, kad sistemingai laikomės savo politikų, kurių tikslas – užtikrinti investicijų saugumą net ir susidūrus su nenuspėjamais iššūkiais.  Visą straipsnį skaitykite čia.

Naujausios pirmojo ketvirčio naujienos

Linkėjimai,

Gustas Germanavičius

"InRento" vadovas ir įkūrėjas.